Arrangementer 2019

7. og 8. december 2019

Havrevang inviterer til “Havrevangs fødevaremarked X-MAS”  i weekenden d. 7. – 8. december 2019, kl. 10.00 – 16.00 i vores hyggelige festlokale.

Kom og oplev lokale fødevareproducenter og importører, der præsenterer deres lækre fødevarer, og oplev skøn live musik af den lokale trubadur Lars Jakobsen, mens du oser rundt blandt de mange boder, og nyd en forfriskning i vores pop-up cafe.

Arrangementet er gratis for besøgende.

Havrevang, Lønstrupvej 36, Lønstrup, 9800 Hjørring

Arrangementer 2020

6. og 8. marts 2020

Denne weekend er skabt til dig, der ønsker at nære og vitalisere din krop indefra, få ro på tankerne, få sanserne badet og vende hjem en oplevelse rigere med fornyede kræfter og energi 🧘‍♀️🤸🏻‍♂️

Træk stikket ud for en stund og genoplad dine kropslige batterier på dette weekend-retreat i Danmarks smukkeste by ved Vesterhavet 🌾

Alle er velkommen!

Havrevang danner rammen om denne weekend, hvor Pernille guider dig igennem dyb afspænding, frigørende åndedræt og vitaliserende træning hele weekenden. Der bliver serveret grønne, nærende måltider, så du skal blot læne dig tilbage og nyde.

Vi tror på, at et pusterum i hverdagen, som både kan smages, mærkes og sanses, giver fornyet glæde, livskraft, sundhed og energi. At udsigt giver indsigt og at pauser fra dagligdagen er en aktiv ressource til ny energi og glæde.

Og vi glæder os til at forkæle dig.

LÆS MEGET MERE HER:

https://mailchi.mp/524d707a443d/holistiskeenergidage