Vores lokaler

Info om Havrevang

Havrevang er oprindeligt en firelænget gård, som kan dateres tilbage til 1800 tallet, hvor der i sin tid har gået glade køer i staldene og på markerne.

I dag er det fuldstændig ombygget, så det indeholder festlokale og ferielejligheder, hvor der er plads til både den helt store bryllupsfest, en afslappende ferie for to eller en aktiv ferie for den store familie.

En af længerne er ombygget til et helt særlig festlokale, som stadig bærer en lille smule præg af de gamle tider, da de flotte bjælkekonstruktioner er bevaret, hvilket giver lokalet et helt unikt præg.

I tilknytning dertil er der en hyggelig gårdhave, som ligger i læ for vinden og hvor der er rig mulighed for at byde gæster velkomne med et glas vin eller en kop kaffe.

I de to tilstødende længer er der 7 moderne lejligheder, hvor der er i alt 46 sengepladser. Udenfor er der god plads til leg og spil på græsmarken med fodboldmål og på to legepladser.

Naturen i området er helt unik, vi har udsigt mod Rubjerg Knude og de særprægede stejle klinter og havet er lige om hjørnet. Vi har forsøgt at tage lidt af området med ind i lejlighederne i udsmykningen, for at man også indenfor kan mærke, at vi er i et område, hvor man for alvor kan mærke naturkræfterne – både på en varm sommerdag med bagende sol og på en blæsende efterårsdag, hvor huen trækkes godt ned over ørerne og næsen bliver rød af kulde.

For os er det vigtigt at værne om den natur, vi er en del af, vi har fokus på bæredygtighed – både privat og også på hele Havrevang. bla. derfor har vi valgt, At lade en del af vores grund stå uberørt, så bier, sommerfugle, mus og rovfugle har et frirum mellem by og landbrug. Vi har klippet stier så der er mulighed for at gå en tur og nyde den varierede fauna, mest for vores egen og gæsters skyld, men alle er velkomne så længe der tages hensyn til naturen.

De bedste hilsener

Karina & Kaj