Kurser og møder på Havrevang

Kursuslokale med overnatning

På Havrevang kan vi tilbyde kursuslokale med overnatning tæt på Vesterhavet. Vi skaber rammerne, så I kan koncentrere jer om at være sammen, lære nyt og skabe fælles retning, både hvis det er et dagsmøde eller hvis I ønsker kursusdøgn hos os. Vi har plads til op til 50 personer i vores kursuslokale. Selve lokalet emmer af hygge og ro med dets gamle bjælker og autencitet.

Ny inspiration, snakke henover frokosten og en frisk walk and talk i vinden kan være det, der skaber det ekstra fællesskab i personalegruppen i hverdagens travlhed. Det er en god investering for jer at samle kollegaer i jeres virksomhed til en fælles kursusdag.

AV-udstyr med projektor og flip-over er til rådighed i kursuslokalet.

Et break i programmet

Ønsker I et break i det teoretiske i kurset, har vi mulighed for at arrangere forskellige udfordringer og nye oplevelser for gruppen. I kan blandt andet prøve at puste glas eller lave keramik hos en af Lønstrup’s dygtige kunsthåndværkere. Omkring Havrevang er der masser af plads til udendørs aktiviteter og vi kan f.eks. arrangere en guidet gåtur rundt i det skønne område i og omkring Lønstrup.

Kursuslokale med forplejning

På Havrevang arbejder vi helt generelt med bæredygtighed for øje og det afspejler sig også i vores mad.

I praksis betyder det, at vi arbejder med årstidens råvarer, helst fra nærområdet og med fokus på økologi og dyrevelfærd. Vi elsker at lave mad fra bunden, så vi ved, hvad det indeholder. Maden er altid et vigtigt samlingspunkt – også på kurser. Vi sørger for at forplejningen bliver en oplevelse i sig selv og passes ind efter jeres ønsker.

Overnatning

Overnatning sker i vores hyggelige ferielejligheder, hvor der kan slappes af i pauser, og samtidig også er mulighed for at arbejde sammen i mindre grupper.

Det siger andre om os

”Havrevang er velegnet til både små og større kurser og vi har i SUF været glade for at bruge husets faciliteter til kursusdage. Karina er en fantastisk vært, der sørger godt for hendes gæster og forkæler os med lækkert mad.

Havrevang kan varmt anbefales til jeres næste kursus”

Leder af SUF Nord, Dorthe Drivsholm