Receptionstelt

Vores receptionstelt er perfekt til at holde jeres bryllupsreception, eftermiddagshygge eller anden underholdning for jeres gæster. Teltet er skræddersyet til vores gårdsplads og har indgang i begge gavle og sider.

Leje af Receptionstelt i forbindelse med fest hos Havrevang
1 - 2 døgn3.000,-

Højborde

Til opstilling i gårdhaven, telt eller hvor I tænker, har vi høje caféborde, bordene er Ø80 og passer perfekt til bryllupsreception eller andre uformelle begivenheder.

Leje af højborde, Ø80
Pr. stk60,-
Barbord Cafebord

Mobilbar

Skal jeres fest have det helt unikke twist, så lej Havrevangs FadølsBar – den bliver automatisk samlingspunktet for jeres gæster, hvor I både kan servere en ”dark´n´stormy” med Vesterhavets susende vind i baggrunden, shake en ”Margarita” eller skænke en kold fadøl med skum, der rammer overlæben.

Leje af Mobilbar til fest på HavrevangLeje af MobilBar "ud af huset"
1 døgn1.250,-2.500,-
2 døgn1.750,-3.500,-
leje fadølsanlæg Nordjylland

FadølsBar

Skal jeres fest have det helt unikke twist, så lej Havrevangs FadølsBar – den bliver automatisk samlingspunktet for jeres gæster.

Leje af FadølsBar i forbindelse med fest hos Havrevang
1 - 2 døgn850,-

Duge og servietter

Prikken over I´et er et smukt dækket bord, vi udlejer stof duge og servietter der hjælper jer godt på vej. til de runde borde kan der kun lejes hvide duge, duge til de aflange borde og servietter findes i flere forskellige farver.

Vi har en duge- & servietmappe hvor udvalget kan ses.

Leje af duge og servietter,pr. stk
Dug, hvid eller farvet, str. 140x170 cm.65,-
Dug, hvid eller farvet, str. 140x240 cm.65,-
Dug, hvid til runde borde, str. 220x220 cm.85,-
Stofservietter, hvide eller farvede.8,-
Havrevang festlokale i Lønstrup Nordjylland

Fest højtalere

I vores festlokale er der et DENON anlæg med højtalere, det er kun beregnet til hygge musik og IKKE beregnet til fest og høj musik ;-)

Har I brug for noget der kan spille højere, og som kan holde til det? så er der mulighed for at leje vores fest højtalere. her kan I uden tvivl spille alle yndlingssangene for fuld udblæsning.

Sættet består af to aktive højtaler med div. kabler.

For at afspille, skal højtalerne kobles til feks. en telefon, PC eller tablet. der medfølger kabel med Mini Jack stik. Har i Apple produkter er der også en adapter “Mini Jack til lightning”,

Leje af fest højtalere
pr. sæt600,-
Fest højtalere

Linnedpakker

Pakken indeholder:

1 lagen, 1 dynebetræk, 1 pudebetræk, 2 håndklæder

Vores linnedpakker er leveret af Vraa dampvaskeri, de garanterer linned er fri for sundhedsskadelige stoffer og som minimum Oeko-Tex certificeret. Alle gæster – også allergikere – skal kunne sove uden problemer. Derfor lever alle kemikalier i vaskeprocessen som minimum op til kriterierne for svanemærkede vaskerier.

Leje af linnedpakke
Pr. person95,-