Lejebetingelser og pris, Receptionstelt
Leje af Receptionstelt i forbindelse med fest hos Havrevang
1 - 2 døgn3.000,-

Lejebetingelse for Receptionstelt:

Ønsker du at leje Havrevangs Receptionstelt, kan du kontakte os på mail info@havrevang.dk. eller ringe til os på +45 2067 7895

Lejemålet følger lejen af Havrevang, med mindre andet er aftalt. Vi sørger for opstilling af teltet på gårdspladsen, samt nedtagning.

Møblerne i festlokalet må ikke benyttes t teltet. Der kan lejes højborde hos os og hvis I har lejet hele Havrevang, kan møblerne på terrasserne til lejlighederne benyttes.

Forbehold for opsætning og brug:

Receptionsteltet er i professionel kvalitet, af hensyn til jer som gæster, teltet og sikkerhed generelt, kan teltet ikke opstilles og benyttes ved kraftig vind og/eller kraftige vindstød. Ved risiko for dette vil teltet ikke blive opstillet og naturligvis ikke faktureret.

Maks vind: 16 m/s, kraftige vindstød: 24 m/s. Vi vil dog altid vurdere individuelt, om brug og opsætning er forsvarligt, i dialog ned jer som lejer.

Force majeure:

Skulle lejemålet ikke kunne gennemføres, af årsager som Havrevang ikke kan gøres ansvarlig for, herunder f.eks. naturkatastrofe, krig, brand m.m. bortfalder lejemålet.