Luksus Ferielejlighed i Lønstrup

Luksus ferielejlighed i Lønstrup.

Oplev den perfekte ferieoplevelse i en af vores luksus ferielejligheder, der byder på en enestående kombination af hygge, komfort og charme. Beliggende i naturskønne omgivelser med et kig til Rubjerg Knude, tilbyder vores lejligheder den ideelle base for en uforglemmelig ferie ved Vesterhavet.

Lejligheden byder jer velkommen med en rummelig og lys stue, der er smagfuldt indrettet med komfortable møbler og moderne bekvemmeligheder. Her kan I nyde afslappende stunder foran fladskærms-TV’et eller tilberede lækre måltider i det fuldt udstyrede integrerede køkken, som har alt, hvad du behøver for at føle dig hjemme. Gulvvarmen sikrer en behagelig temperatur året rundt, så du kan nyde hyggelige aftener uanset vejret udenfor.

Med to soveværelser med dobbeltsenge og et soveværelse med to enkeltsenge er der masser af plads til hele familien eller en gruppe venner. Det separate køjerum med to sengepladser er perfekt til børnene eller ekstra gæster.

Lejligheden har to moderne badeværelser, begge med bruser og gulvvarme. Det ene badeværelse er ligeledes udstyret med både sauna og spa, hvor I kan slappe af og forkæle jer selv efter en dag fyldt med aktiviteter. Her kan I lade hverdagen smelte væk og virkelig nyde luksus og velvære.

Fra stuen er der udgang til en vestvendt terrasse, hvor I kan nyde kigget til til Rubjerg Knude. Her kan I nyde morgenkaffen eller en god bog i solen. Som vores gæster, har I adgang til vores to originale badehuse fra Løkken strand, som i dag er placeret på en af vores marker, med udsigt til Rubjerg Knude og fyret.

For at gøre jeres ophold så bekvemt som muligt, er lejligheden også udstyret med en vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I kan bruge jeres tid på det, der virkelig betyder noget – at nyde jeres ferie.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en forhåbentlig fantastisk oplevelse i en af vores hyggelige luksus ferielejligheder i Lønstrup.

De bedste hilsener

Karina & Kaj