Lejebetingelser og priser, MobilBar

Leje af Mobilbar til fest på HavrevangLeje af MobilBar "ud af huset"
1 døgn1.250,-2.500,-
2 døgn1.750,-3.500,-

Lejebetingelse for MobilBar:

Ønsker du at leje Havrevangs MobilBar, kan du kontakte os på mail info@havrevang.dk. eller ringe til os på +45 2067 7895

Efter indgåelse af lejeaftale, vil du modtage lejebevis/faktura. Depositum på 25% af lejen betales 10 dage efter modtagelse af lejebevis/faktura, restbeløb 75% betales 1 måned før leje start.

Leje af MobilBar til fest på Havrevang:

Lejemålet følger lejen af Havrevang, med mindre andet er aftalt. Vi sørger for opstilling af vognen på ønskede sted, sammen med en gennemgang af hvordan den virker, der er ligeledes brugervejledning med.

Lejemålet starter på lejedatoen kl. 14.00 og afsluttes dagen efter kl. 12.00, medmindre andet er aftalt.

Leje af MobilBar “ud af huset”:

Lejemålet starter på lejedatoen kl. 14.00 og afsluttes dagen efter kl. 12.00, medmindre andet er aftalt. Lejeprisen er inklusiv levering samt afhentning samme sted inden for 50 km. fra Lønstrup, ved levering/afhentning ud over 50 km fra Lønstrup, afregnes der med 3,44 kroner pr. km., evt. udgifter til færge eller bro betaler lejer.

Vi sørger for opstilling af vognen på ønskede sted, sammen med en gennemgang af hvordan den virker, der er ligeledes brugervejledning med. det ønskede sted for opstilling skal være tilgængeligt for bil med trailer og være plant.

Der skal være 230v/10A til rådighed i umiddelbar i nærhed af det ønskede sted for opstilling.

MobilBaren må ikke fjernes fra den aftalte leje adresse.

Øvrige udgifter

Forbrug af Øl og andre drikkevarer er ikke inkluderet i lejen. (forbrug af Co2 er inkluderet, min. 2 kg. svarende til ca. 10 fustager)

Rengøring er inkluderet i prisen. vognen skal dog være tømt for glas, affald mm.

Lejer er ansvarlig for det lejede under lejemålet. ved skade på vognen eller andet under lejemålet,  er der en selvrisiko på 4.000,- dkk som lejer hæfter for.

Afbestilling

Ved afbestilling af lejemålet tilbagebetales depositum ved genudlejning af samme dato. Hvis der ikke sker genudlejning, returneres depositum ikke. I tilfælde af tilbagebetaling af depositum fratrækkes et administrationsgebyr på 500,-. Sker afbestilling inden for en måned før lejemålets start, betales hele lejen.

Force majeure

Skulle lejemålet ikke kunne gennemføres, af årsager som Havrevang ikke kan gøres ansvarlig for, herunder f.eks. naturkatastrofe, krig, brand m.m. bortfalder lejemålet.

Inventar:

  • Fadølsanlæg vandkølet 2 haner (S kobling – A kobling og/eller Keykeg)
  • Co2 med regulator.
  • Party cooler, indbygget i vognen.
  • 230v forlængerledning
  • Waterpas
  • Vandkande til påfyldning af køler.