Bryllup i Nordjylland

Fejring af kærligheden:

Brylluppet er en stor fejring af kærligheden, hvor I som par bliver fejret af alle dem I holder af. Det er en dag, hvor drømme kan gå i opfyldelse, hvor der er mange forventninger til og hvor mange har specifikke ønsker til, hvordan dagen skal fejres, for at det bliver den helt rigtige dag.

Det kan gå i opfyldelse her på Havrevang, hvor I sammensætter lige præcis den dag, aften og nat I ønsker jer.

En unik dag:

Hos os kan I sammensætte jeres dag, som I drømmer om den skal være. Vi sørger for rammerne i form af et romantisk festlokale, derudover er det kun fantasien, der sætter grænserne. Vores festlokale skaber unikke rammer til jeres fest, hvor den oprindelige bjælkekonstruktion og lysekroner helt naturligt skaber en festlig stemning.

En helt særlig dato kan også være ønsket til jeres fest, så tjek gerne vores kalender for at se ledige datoer.

Vi har desuden kontakt til mange dygtige samarbejdspartnere, hvis I ønsker inspiration.

Vores to barer skaber en helt særlig stemning til festen, hvor I enten kan bestille fadøl gennem os eller selv medbringe. Bar

Faciliteter:

Vores hyggelige gårdhave med havemøbler med udgang fra festlokalet og lejlighederne er til jeres rådighed. Her kan I byde jeres gæster velkomne med en drink eller leje vores receptionstelt for at skabe rammerne for en reception før selve festen.

I forbindelse med festlokalet er der fuldt udstyret moderne køkken og opvaskerum, hvor der er separat indgangsdør. inventarliste

Overnatning:

På Havrevang kan I tilbyde jeres bryllupsgæster overnatning, så jeres gæster ikke behøver at køre hjem. Her er plads til i alt 46 overnattende gæster fordelt på 7 lejligheder med bad og køkkenfaciliteter. Det giver også mulighed for at afslutte brylluppet med en fælles morgenmad dagen derpå.

Vielsen:

I har mulighed for at blive viet midt i naturen under vores smukke egetræ, eller på den hyggelige gårdsplads. Der er flere charmerende små kirker i området, som også kan være en mulighed.

Vi kan hjælpe med:

Her på Havrevang sammensætter I selv, hvor meget I selv ønsker at lave til jeres fest. I har mulighed for selv at stå for alt til festen og vi kan hjælpe med at skabe en festdag, hvor der er taget hånd om alt og I ankommer som gæster. I mellem yderpunkterne er der mange forskellige valgmuligheder.

Morgenmad til jeres gæster, opdækning til festen, udlejning af bar, receptionstelt, højtalere mm. Og hvis I selv står for opdækning, kan I leje duge og servietter gennem os . Vi har desuden kontakt til mange dygtige samarbejdspartnere, hvis I ønsker inspiration.

Vores to barer skaber en helt særlig stemning til festen, hvor I enten kan bestille fadøl gennem os eller selv medbringe. Bar

Området:

I Lønstrup og omegn er der fantastiske muligheder for at få taget det perfekte bryllupsbillede. Den barske natur danner en smuk baggrund og er rig på muligheder både ved stranden, ved Rubjerg Knude Fyr og på vores egen vilde mark.

Anbefalinger:

Året rundt har vi mange fantastiske gæster hos Havrevang, både til fest og ferie. Nedenfor har vi samlet et par anbefalinger fra brudepar der valgte at holde deres store dag hos os.

Kathrine & Ronni :

Tusind tak for lejen af jeres fuldstændigt fantastiske sted. Det var de helt perfekte omgivelser til vores store dag. Gæsterne roste også jeres perle til skyerne. Vi vil bestemt huske Havrevang, hvis vi en dag skal holde en stor fest igen. De allerbedste anbefalinger herfra, alt spillede bare og jeres lokaler er så skønne.

Ditte og Torben:

Havrevang dannede nogle meget smukke rammer for vores bryllup –  gildesalen er fuld af sjæl omgivet af de gamle bjælker og i loftet de fine lysekroner, der giver rummet en romantisk og hyggelig stemning.

Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at holde bryllup; lige fra booking af stedet til efter festen har Karina og Kaj været meget imødekommende og servicemindede, hvilket gjorde det utrolig nemt for os at planlægge og holde festen. Vi vil derfor til enhver tid anbefale Havrevang som et skønt sted for en fest og meget praktisk med muligheden for overnatning. Vores gæster jokede med at vi ville vende tilbage til vores sølvbryllup – vi håber dog, vi får lov at komme tilbage før 😊

Ivalu Og Frederik:

Vi takker jer mange gange for at vi måtte leje jeres smukke Havrevang. Det hele spillede bare og vi var så glade for at vi fandt lige netop jeres sted. Tak for det. Vi kommer tilbage en gang og holder lidt ferie i en af lejlighederne, det er ihvertfald planen 😊

HELE HAVREVANG

Vores lokaler til fest med overnatning