Leje af MobilBar med fadølsanlæg

Mobilbar:

Skal Jeres arrangement have det helt unikke twist, så lej Havrevangs retro MobilBar – den bliver automatisk samlingspunktet for jeres gæster, hvor I både kan servere en ”dark´n´stormy” med Vesterhavets susende vind i baggrunden, shake en ”Margarita” eller skænke en kold fadøl med skum, der rammer overlæben.

Baren oser af detaljer, og lyses op af BAR skiltet,. Der er monteret markise på alle sider og når de slåes ud, kan I samles der under til hygge og fest.

Fadølsanlæg:

Havrevangs MobilBar er udstyret med fadølsanlæg der kan køle 40 ltr. i timen, anlæget er med C02 så du er fri for at høre på en kompressor der kører og der er mulighed for at skifte anstikker så der kan tilkobles lige den fustage I ønsker.

Det to haner er monteret på et super lækkert kobber tårn.

Partykøler:

Der er monteret partykøler i MobilBaren, så har I mulighed for at køle andre drikke end øl.

Øl:

I bestemmer selv hvilken slags fadøl, der skal kobles på og kan vælge selv at medbringe fustager eller vi kan hjælpe med den del fra vores leverandører, hvis I vælger os til at stå for indkøb, skal I ikke selv koordinere med jeres leverandør om levering og afhentning, den del tager vi os af, så kan i koncentrere jer om jeres gæster.:

Vrå Bryghus

Bryghuset Vendia

Depot Aalborg

Baren kan både lejes i sammenhæng med leje af vores festlokale eller hvis du skal holde et arrangement hos dig selv, i firmaet eller til et event.

Lejebetingelser og priser